Wat is climatechain?

Geef je op voor de climatechain e-mails en ontdek hoe jij een positieve impact kunt hebben op het klimaat. Gewoon in de dagelijkse dingen die je doet. Je hoeft je niet langer alleen maar machteloos en boos te voelen. Met kleine stapjes – ieder op zijn eigen manier – maken we samen grote sprongen vooruit. Dat is wat climatechain dagelijks doet. Door het delen van tips, inspiratie en inzichten.

Wat een super tip weer! Het mooie van jouw berichtjes is dat ze leuk zijn om te lezen én stimulerend. Zonder dat je denkt: oh dat moet ik ook nog anders doen …
Mariette, 65 jaar, Petten
De tips zijn supertof en inspirerend!
Annelies, 38 jaar, Leek
Internet staat vol met tips over duurzaamheid. Maar tips die je nog niet eerder hebt gehoord? Hard to find! De e-mails van climatechain verbazen me elke week en vooral: ze zetten me aan het denken en aan het werk. Leuk en waardevol!
Lotte, 26 jaar, Amsterdam
Ik vind dat je heel goed bezig bent met climatechain: je geeft een verfrissende kijk op klimaat-gerelateerde onderwerpen met vaak goede suggesties voor besparing en duurzaamheid.
Paul, 77 jaar, Nijmegen
Wauw, superveel dank voor deze tips! Ik zie de verdere tips graag in m’n mailbox verschijnen.
Iris, 32 jaar, Nijmegen
Je zet mij elke keer weer even aan het denken en op ‘scherp’.
Vanessa, 41 jaar, Nijmegen
Ik geniet iedere week van je tips en mailtjes, al moet ik eerlijk bekennen dat ik lang niet alle tips gebruik. Maar ik ben wel veel bewuster naar het milieu gaan kijken. En dat is al een stap in de goede richting toch?
Yvon, 67 jaar, Hummelo
Je bent super bezig met climatechain! Ik vind het prettig om regelmatig een berichtje te krijgen. Zo blijf ik betrokken en gemotiveerd om kleine stapjes te zetten.
Marieke, 40 jaar, Boekel
Ik vind de e-mails erg leuk! Ik moet zeggen dat ik ze iedere keer weer met een frisse nieuwsgierigheid open: de persoonlijke noot, de teksten die me aan het denken zetten en de leuke tips.
Alexis, 53 jaar, Heerenveen