Schrijfwerk in opdracht

Je wilt van je laten horen. De wereld laten weten waar jouw organisatie voor staat. Of de positieve impact van je bedrijf of merk vergroten. Als schrijver combineer ik nauwkeurigheid op inhoud met een vlotte schrijfstijl.

Communicatie over duurzaamheid

Vaak raken mijn teksten het thema duurzaamheid. Maar ook andere thema’s kan ik met mijn toetsenbord onder de aandacht brengen van jouw doelgroep. Over elk taai onderwerp kan ik interessant en begrijpelijk schrijven. Dit kan ik ook voor jou doen.

Stuur me een mail

Opdrachtgevers met wie ik werk 

Wekelijks schrijf ik teksten, zoals interviews, webpagina’s, campagneteksten, redactionele artikelen en klantverhalen. Een van mijn expertises is arbeidsmarktcommunicatie en het schrijven van vacatureteksten. Ook SEO schrijven voor doelgroepen en zoekmachines zit in mijn vingers.

Ik werk(te) als schrijver, adviseur, trainer en eindredacteur onder meer voor Gloedcommunicatie, Groene Metropoolregio, Nederland Schoon, Radboud Universiteit, Radboudumc, Wageningen University & Research, PreZero, Stichting IZZ, provincie Gelderland en Rijkswaterstaat.

Afhankelijk van de opdracht ligt mijn uurtarief rond de € 75 per uur, exclusief btw. Heb je mijn advies of expertise nodig? Een verzoek rondom een grote opdracht? Neem contact op. Ik denk graag met je mee.

Vlotte en nauwkeurige schrijfstijl

Je wilt van je laten horen. De wereld laten weten waar jouw organisatie voor staat. Of de positieve impact van je bedrijf of merk vergroten. Als schrijver combineer ik nauwkeurigheid op inhoud met een vlotte schrijfstijl.

Ja, ik wil met je werken

Over Anke

Met climatechain help ik mensen zoals jij en ik, in de drukte van alledag, duurzamer te leven. Elke dag een beetje duurzamer. Met kleine stapjes, in de dagelijkse dingen die je doet.

In januari 2020 ben ik climatechain gestart. Ik kreeg het idee bij mij thuis gewoon op de bank op een doordeweekse avond.

Ik weet niet eens meer of er nieuws op was over nog een mislukte klimaattop, plastic soep, bijensterfte, toenemende CO₂-uitstoot of een overstroming of orkaan als gevolg van de opwarming van de aarde.

Maar wat me is bij is gebleven is de moedeloze gedachten waar meer mensen last van hebben in de klimaatcrisis. Mijn gevoelens van machteloosheid, schuld, angst en boosheid wilde ik omzetten naar iets positiefs.

Schrijver trainer duurzaamheid verduurzamen klimaat Anke van Dijk Nijmegen

Ik wil dat we ervoor zorgen dat onze kinderen en kleinkinderen het goed hebben op deze prachtige planeet.

Mijn ervaring als schrijver en spreker gebruik ik voor het delen van machtig kleine stapjes voor een beter klimaat. Om praktische informatie over een duurzamer leven algemeen toegankelijk, bruikbaar en inspirerend te maken. Mijn stijl is luchtig, persoonlijk, ontspannen en betrokken.

Neem contact op