Koud bier voor Vaderdag

Tip • 16 juni 2023

Zal ik het doen? Vandaag een tikkie seksistisch schrijven? Ik denk dat enkele mannen deze mail wel kunnen waarderen. Dus speciaal voor jullie. Voor Vaderdag!

In mijn leven heb ik (meestal van mannen) al een aantal keer gehoord dat ik meer een soort mannenhumor heb. Met hier en daar een scherp randje en een nuchtere inslag (voor een vrouw?).

Nou weet ik niet of dat als een compliment is bedoeld, maar ik soms voelt het fijn om even ‘one of the guys’ te kunnen zijn.

Wat ik bijvoorbeeld een hele goede grap vind …

Van die toiletdeuren voor dames en heren die je in cafés tegenkomt. Bla voor de mannen. En de hele deur vol geblaat voor de vrouwen. BlaBlaBlaBlaBla :)

Seksistisch, ja. Maar dit moet kunnen, toch?

Daarom durf ik ook dit bericht voor Vaderdag te schrijven. Want de tip gaat, zo lekker cliché, over bier. Koud bier voor alle hete dagen!

Natuurlijk, als vrouw drink je misschien ook graag bier. Of je bent fan van alcoholvrij. Ook wijn of rosé kan. Alles mag :))

Koude drankjes zonder tweede koelkast

1. Maak een theedoek of vaatdoek nat onder de kraan.

2. Wikkel de natte doeken om de flessen die je wilt koelen.

3. Leg de flessen 10 minuten in de vriezer.

Op deze manier heb je geen tweede koelkast nodig, mannen! Pak die 50 euro besparing en geniet van je koude biertje.

Dat smaakt misschien wel extra lekker omdat je weet dat je minder energie verbruikt en je weer wat goeds heb gedaan voor de wereld.

Fijne Vaderdag!

Liefs Anke