Verkoop je kleding vlot via Vinted

Tip • 10 februari 2023

Opgeruimde kasten. Ik word er zo blij van. Het is geen toeval dat de allereerste tip van climatechain ging over hoe ik thuis de kasten leeg krijg.

In mijn hoofd dan. Want als ik thuis in de kasten kijk dan staat er nog te veel in naar mijn zin. Ik zie mezelf maar als een minimalist die daarin soms even vast zit ;) Niks gaat perfect.

Toch ben ik over mijn gedownsizede kledingkast heel tevreden. Slaapkamergeheimpje: mijn kastruimte is de helft zo groot als die van “bijvoorbeeld” mijn partner Mr Clooney himself.

Vinted kleding verkopen

Tijdens het minimaliseren van mijn kledingkast verkoop ik mijn mooiste items via Vinted. Voor bedragen van 12 tot 39 euro. Ik verzend mijn spullen graag goedkoper en duurzamer via Homerr.

De rest van de kleding die niet meer bij me past, deel ik in de kettingkledingruil van onze wijk. Dat is echt fantastisch. In de tassen vind ik voor mezelf goede truien, broeken en zelfs sportkleding. Ik pak alleen maar wat past in mijn stijl.

Kinderkleding tweedehands

Ook mijn zoon en dochter van 6 en 8 jaar dragen alleen nog maar tweedehands kleding. Het helpt enorm als je een vaste ‘leverancier’ hebt per kind.

Met een vaste leverancier bedoel ik één iemand van wie je altijd de kleding kunt overnemen. Via kennissen of Vinted heb je deze verkoper gemakkelijk gevonden in je buurt of zelfs in de straat waar je woont :)

Zo krijg ik van een buurvrouw van een paar deuren verderop eens in de paar maanden een berichtje. Ze heeft dan weer een tas met meisjeskleding voor me klaarstaan. Met mijn dochter zoek ik daarin uit wat we leuk vinden. Daar betaal ik een bedrag voor en de rest krijgt de buurvrouw terug.

Vinted duurzaam

Meestal kom ik ook nog wel wat tekort. Of als ik specifieke kinderkleding zoek, zoals een winterjas of een flared broek, dan vind ik dit op Vinted. Zo gebruik ik Vinted duurzaam.

Ik ben blij met Vinted en in mijn ogen is het echt een fantastisch platform. Een tijdje terug dook ik daarom niet alleen in mijn kledingkast maar verzamelde ik ook de beste tips.

Ik hoop dat dit artikel van mij je helpt om ook vlot te verkopen op Vinted.

Liefs, Anke