Workshop Schoonmaakmiddelen Maken

Houd je van opgeruimd, natuurlijk én schoon? Ga de strijd aan met de plastic flessen in je keukenkastje en leer met deze workshop hoe je zelf schoonmaakmiddelen maakt.

Bespaar geld én het milieu

Tijdens deze inspirerende workshop ontdek je hoe je zelf schoonmaakmiddelen maakt en welke natuurlijke ingrediënten je kunt toevoegen voor een desinfecterende werking en lekkere geur. Zelf schoonmaakmiddelen maken bespaart geld, is leuk om te doen én is goed voor het milieu.

 

 

Wat neem je mee naar huis?

Inbegrepen in de workshopprijs zijn onder andere alle ingrediënten die nodig zijn voor het maken van de drie schoonmaakproducten. De producten die je maakt zijn van jou. Ook ga je naar huis met in totaal zes recepten voor natuurlijke schoonmaakproducten.

Je leert maken: allesreiniger, allesreinigerspray, schuurmiddel, afwasmiddel, vloeibare (hand)zeep en toiletreiniger. Na deze workshop weet je precies hoe je thuis eenvoudig opnieuw de recepten maakt. Dat geeft je een leven lang duurzaam poetsplezier :)

Wat een superleuke avond! Leuke afwisseling tussen informatie en doen. Ik krijg spontaan zin om te gaan poetsen!
Marloes, Zeeland
Echte aanrader! Anke heeft enorm veel kennis die ze in makkelijke, praktische stappen uitzet. De workshop is laagdrempelig. Ikzelf had namelijk nog geen ervaring in het maken van mijn eigen producten, maar dit bleek een peulenschil na de uitleg en handleidingen van Anke én is nog eens leuk om te doen. Dit smaakt naar meer!
Marianne, Nijmegen
Interessante, goed toegankelijke workshop. Anke presenteert helder en vol passie en bespaart ons een hele zoektocht naar het ideale schoonmaakproduct.
Joyce, Wijchen
Superleuke workshop, waarbij je aan de hand van eerlijke producten leert enkele zuivere(nde) schoonmaakproducten te maken. Er is niet alleen aandacht voor de basisingrediënten en hun werking maar Anke geeft ook een passend antwoord op zo’n beetje al je vragen.
Hanneke, Schaijk
Fantastische workshop, in een gezellige sfeer, om snel en eenvoudig zelf schoonmaakmiddelen te leren maken. Je krijgt theoretische achtergrond en je gaat zelf aan de slag. Na afloop neem je je zelfgemaakte schoonmaakmiddelen en veel leuke ideeën mee naar huis.
Esther, Nijmegen
Leuk hoe Anke me kon laten zien hoe je met weinig moeite en ingrediënten fijne, duurzame huishoudmiddelen kan maken!
Judith, Nijmegen
Ik vond de workshop erg leuk en zinvol, ook leuk om een spel met geuren te doen. Anke, je bent erg enthousiast en duidelijk, alleen maar lof!!
Chris, Nijmegen
Inspirerende en leuke workshop. Door samen aan de slag te gaan wordt het makkelijker om thuis kleine aanpassingen stapje voor stapje door te voeren!
Sytske, Nijmegen
Hoe leuk is het om zelf schoonmaakmiddelen te maken? Nou, heel leuk! Na de workshop ga je naar huis met een tas vol zelfgemaakte cadeautjes. En dan is de avond ook nog eens tot in de puntjes verzorgd, inclusief lekkers bij de koffie. Poetsen wordt vanaf nu een feestje.
Wies, Nijmegen
De workshop heeft me geïnspireerd en me laten zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn. Geen gedoe met lastige ingrediënten, etc. Anke is erg bevlogen en heeft alle kennis in huis. Je gaat naar huis met een hoop nieuwe tips en trick om je huishouden te verduurzamen. Top!
Sanne, Nijmegen

Kies een datum en locatie

➡️ Utrecht, donderdag 11 april (uitverkocht)

  • 19.45 tot 21.30 uur, locatie Huis van Vrede, Trumanlaan 70, 12 minuten met ov vanaf Utrecht Centraal, prijs incl. 3 producten en 6 recepten: € 68 p.p. Meld je aan via de Genoeg Academie.

➡️ Utrecht, woensdag 19 juni 2024 (uitverkocht)

  • 19.45 tot 21.30 uur, locatie Huis van Vrede, Trumanlaan 70, 12 minuten met ov vanaf Utrecht Centraal, prijs incl. 3 producten en 6 recepten: € 68 p.p.

Workshop in het kort

  • 3 producten en 6 recepten mee naar huis
  • persoonlijke feedback tijdens de workshop
  • inclusief alle benodigde ingrediënten en materialen
  • gezellig met een kleine groep van circa 10 tot 13 personen
  • op leuke locaties in Utrecht en Nijmegen, bereikbaar met ov
  • koffie, thee en wat lekkers zijn inbegrepen

 

Workshop of activiteit met collega’s, familie of vrienden?

Zoek je een workshop die mensen bij elkaar brengt en inspireert, bijvoorbeeld voor een teambuildings-, familiedag of vriendenweekend? Heb je als bedrijf een hart voor duurzaamheid? Samen bespreken we de mogelijkheden! Stuur een berichtje naar anke@climatechain.nl.