Kettingkledingruil in jouw buurt

Tip • 19 mei 2023

Wat ik nog nieuw koop? Ondergoed. Sportsokken. Voor de rest heb ik een afspraak met mezelf gemaakt. One in, one out.

Voor elke blouse of broek die ik uit de kledingruiltas trek, stop ik er eentje van mezelf in terug. Het is een goede manier om het aantal kledingstukken in je kast onder controle te houden.

>> Vind hier kettingkledingruiltassen in jouw buurt.

Minimaliseer met ‘one in, one out’

Zou jij ook ‘one in, one out’ met jouw kleding kunnen doen? Of met je boeken, spellen, knuffelbeesten, keukengerei, enzovoorts?

Volgens mij heb ik deze duurzame tip gekregen van Dieuwke van Moeders Minimalisme. Jaren geleden al kreeg ik mijn eerste inspiratie voor ‘leven met minder’ van haar.

Ik ben trouwens ook gek op deze quote over minimaliseren: ‘Minimalism is not about having less. It’s about making room for more of what matters’.

Na al die jaren dat Dieuwke ook climatechain volgt, vertelt ze ons in een artikel over haar ervaring met minimaliseren. Heel leuk.

Wat is haar meest waardevolle bezit? Waarvan heeft ze nog te veel in huis? Wat gebruikt ze ter vervanging van wasmiddel?

>> Lees de machtig kleine stapjes van Dieuwke!

Lekker weekend, Anke

 

 

PS Vorige week vroeg ik wie er interesse heeft in mijn inspiratie voor het zelf maken van wasmiddelen. Ik kreeg 29 enthousiaste reactie :)) Bedankt, jullie horen later van mij!

PPS Feest, Mr Clooney en ik zijn tien jaar getrouwd! Vind je het leuk om wat meer plaatjes mee te krijgen uit mijn leven? Zoek me dan op Instagram.